Nöjda kunder

”Vår första känsla var wow!”

Christian och Robyn sökte en ny lägenhet till sig och sina två hundar i Sollentuna. När de hittade Solvinkelns projekt Vinkorken i Viby nappade de direkt.
– Vår första känsla var ”wow”, här vill vi bo, berättar Robyn.

Paret har köpt bostadsvarianten Marvao i Vinkorken – en lägenhet i två plan. Ytorna är öppna och ljusa med stora fönsterpartier från golv till tak som blickar ut mot den härliga uteplatsen. En trappa ner ligger det separata sovrummet med eget badrum och walk in closet.

– Vi gillar framförallt att lägenheten har två plan. Den har dessutom ett härligt ljusinsläpp och känns väldigt harmonisk. Även köket är en stor favorit för oss, säger Christian.

Projekt

Vinkorken, Viby

Lägenhet

2:a i två plan med uteplats

Namn

Christian Prado och Robyn Jayn Retaga

Bostäderna i Brf Vinkorken har en stilren inredning i skandinavisk stil med noggrant utvalda och exklusiva materialval. Den enstaviga ekparketten samt platsbyggda kök och garderober ger lägenheterna
en exklusiv touch.

Köket har släta grå luckor samt fina detaljer som läderbeklädda handtag och rostfria vitvaror. Även badrummet går i grått med klinker och kakel i kalksten samt snygga bekvämligheter som vägghängd WC och spegel med infälld belysning.

– Vi är väldigt nöjda med den höga standarden. Färgvalen är bra och vi tycker särskilt mycket om stänkskyddet i marmor som går hela vägen upp på väggen i köket. Det ger en lyxig känsla.

Christian och Robyn ser fram emot att bli sambos för första gången och är glada för att de valde just den här lägenheten.

”Lägenheten är jättefin och hela köpprocessen har skötts smidigt av Solvinkeln. De var väldigt tillmötesgående och enkla att ha kontakt med. Nu har vi äntligen fått nycklarna till vårt nya hem och ska fira med att poppa en flaska Dom Pérignon!”

CHRISTIAN & ROBYN

keyboard_arrow_up