RESERVATIONER

Bilder är framtagna digitalt och i ett tidigt skede, avvikelser kan förekomma. I händelse av att information mellan denna broschyr och Bygg- och Rumsbeskrivning skiljer anses Bygg- och Rumsbeskrivning ha företräde. Föreningen förbehåller sig rätten till ändringar i material och konstruktioner samt att ersätta berörd produkt med likvärdig.

BRF Vistabergshöjden i Fullersta, Huddinge

Huskärlek och hemlängtan.

I kvarteret Vistabergshöjden bygger vi hus att älska – och hem att längta hem till. Låt framtiden ta plats i ett lugnt och familjevänligt kvarter, med staden och naturen på nära håll.

Parhusen i 2–3 våningar har ljusa, öppna ytor och altan med privat karaktär. Vissa har dessutom en lyxig takterrass med bubbelpool där du kan sätta spa-kant på vardagen. Kvarterets studiohus är kvadratsmarta med härlig villakänsla, braskamin och egen altan. Passar perfekt som singelhushåll, generationsboende eller för dig som vill flytta hemifrån.

Välkommen hem!

Status

Pågående

Rum

1,5–6 ROK

Total area

39-151 KVM

Priser från

1 795 000-7 295 000 KR

Tillträde

FR O M Q4 2023

Boendeform

Par-/Studiohus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Arkitekt

Andersson Arfwedson arkitekter

Antal bostäder

30

Husen

Sol ute. Sol inne. Sol i sinne.

Husen i kvarteret Vistabergshöjden har en ljus och luftig karaktär med stora fönster som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här kan du njuta av en strålande tillvaro – på din soliga trädgård, altan eller takterrass.

Som en del av naturen.

Arkitekturen är tidlös och stilren med fasader i trä och jordnära kulörer som smälter in fint i omgivningarna. Detaljer som svarta fönsterramar och franska balkonger skapar kontrast och variation. Varje hus har en stor trädäckad altan med plats för framtidens helgfrukostar och BBQ-fester. Bor du i ett av kvarterets 2-planshus har du dessutom en egen takterrass med bubbelpool. Lyxigare än så blir det knappast!

Din tomt, min tomt – vårt kvarter.

Grannsämja i all ära. Men ibland vill man vara ifred. Därför har vi träskärmar mellan din och grannens altan och gränsar av era trädgårdar med låga tujahäckar. Vill ni umgås kan ni förstås bara ta med en termos och några nybakta bullar och knacka på hos familjen intill. Eller varför inte bjuda in hela kvarteret på fika?

Inredning med wow-känsla.

Vi har inrett ditt nya hem med omsorg om både kvalitet och känsla. Köket bjuder på snygga bekvämligheter som integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt stänkskydd och bänkskiva i kvartskomposit. Badrummen har klätts med väggskivor utan skarvar, som ger en stilren och sober look. Svarta detaljer skapar kontrast och ger karaktär.

Område

Allt du behöver.
Och allt du önskar.

I Fullersta möts det bästa av två världar. Stadens alla bekvämligheter finns på nära håll och naturens lugn finns alldeles runt knuten.

En bekymmersfri vardag.

Att ha närhet till allt förenklar vardagspusslet. Familjens yngsta kommer att uppskatta den korta vägen till förskolan och de äldre barnen kan cykla själva till skolan. Bara 2 km bort finns Huddinge Centrum med butiker, gym, caféer, restauranger och all tänkbar service. Härifrån kan du enkelt ta dig med pendeltåg till Stockholm C på 16 minuter eller med buss till Högdalens T-bana.

Sänk pulsen. Höj pulsen.

I Fullersta har du alltid nära till grandoft, fågelkvitter och mossa under stövlarna. Gömmarens naturreservat ligger nämligen bara 3 km hemifrån. Här kan du vandra, springa, rida, cykla och åka skidor längs vackra leder. I hjärtat av skogen ligger sjön Gömmaren som lockar med allt från klippbad till fiske och skridskoåkning. Du har även gångavstånd till Källbrinks IP, en idrottsplats för fotboll, tennis, friidrott, cykelsport och orientering.

Sänk pulsen. Höj pulsen.

I Fullersta har du alltid nära till grandoft, fågelkvitter och mossa under stövlarna. Gömmarens naturreservat ligger nämligen bara 3 km hemifrån. Här kan du vandra, springa, rida, cykla och åka skidor längs vackra leder. I hjärtat av skogen ligger sjön Gömmaren som lockar med allt från klippbad till fiske och skridskoåkning. Du har även gångavstånd till Källbrinks IP, en idrottsplats för fotboll, tennis, friidrott, cykelsport och orientering.

Honungsparken – för alla små med myror i benen.

Strax intill ditt nya hem ligger Honungsparken, en större park med bondgårdstema. Här finns träskulpturer i form av djur och traktorer, klätterställningar med rutschkanor och klätternät, gungor, lektorn och sandlåda med bakbord. Intill parken rinner en öppen dagvattenbäck som bjuder in till plaskvåta lekar.

Historia. Kultur. Och gofika.

Fullersta är ett lugnt och idylliskt villaområde och Huddinges kulturella hjärta. Områdets historia är nära kopplad till Fullersta Gård – en solgul herrgård från 1650-talet, naturskönt belägen i Fullerstaparken. Idag är gården Huddinges konstcentrum med utställningar, konstverkstad och ett välbesökt stenugnsbageri som tar gofikat till helt nya höjder.

Historia. Kultur. Och gofika.

Fullersta är ett lugnt och idylliskt villaområde och Huddinges kulturella hjärta. Områdets historia är nära kopplad till Fullersta Gård – en solgul herrgård från 1650-talet, naturskönt belägen i Fullerstaparken. Idag är gården Huddinges konstcentrum med utställningar, konstverkstad och ett välbesökt stenugnsbageri som tar gofikat till helt nya höjder.

Områdeskarta

Välkommen hem, välkommen ut!

Mitt i ett lugnt och omtyckt villaområde planerar vi ditt framtida kvarter. Här bor du en kort promenad från naturen, med Huddinge C på bekvämt cykelavstånd.

Husen i kvarteret Vistabergshöjden

Vilket hem drömmer du om?

För växande familjer, singlar, sambos, särbos och generationsboenden… I vårt nya kvarter finns hem för alla.

Parhus

V1 / Parhus i två plan med takterrass

133 KVM / 6 ROK

Huset välkomnar dig med öppen planlösning mellan vardagsrum, matrum och kök. Det stora fönsterpartiet ger ljus och rymd och kan öppnas upp mot den trädäckade altanen som sträcker sig längs hela fasaden mot trädgården. På entréplan finns en rymlig tvättstuga och en separat WC/dusch. På övre plan finns fyra sovrum, ett badrum och ett ljust allrum. Går du ytterligare en trappa upp så kommer du till husets topp – takterrassen med bubbelpool och ett stort trädäck där det finns gott om plats för både sittgrupper och solstolar.

V2 / Parhus i tre plan

160 KVM / 6 ROK

Det här är ett hus för den stora familjen med generösa sociala ytor samt gott om förvaring. Entrén till huset är belägen på den nedersta våningen med stor hall, två sovrum, WC/bad, förråd och en tvättstuga. En trappa upp finns kombinerat vardagsrum, matrum och kök med ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Från vardagsrummet når du den härliga uteplatsen som vetter mot trädgården. På det översta våningsplanet finns ett rymligt badrum och tre sovrum, varav två har takkupor.

Studiohus

V3 / Studiohus i ett plan med loft

37 KVM / 1 ROK

Ett kvadratsmart boende med egen uteplats och trädgård – för det lilla hushållet. På entréplan finns badrum med kombimaskin, allrum med kök, braskamin och stort glasparti mot uteplatsen. Stegen tar dig upp till sovloftet ovanför entrén, där du kan blicka ut över omgivningen via glaspartiet och ett mindre fönster i nivå med loftet.

V4 / Studiohus i två plan

49 KVM / 2 ROK

En välplanerad bostad i två plan. På entréplan finns ett ljust allrum, kök och WC/dusch. På övre plan hittar du sovrummet med fönster i två väderstreck och en vardagsrumsdel med braskamin. Det stora fönsterpartiet släpper in gott om ljus och ger fina utblickar över trädgården och uteplatsen.

Kvarterets Svanenmärkta stommar levereras av Derome eller likvärdig leverantör.

Tidsaxel

Preloader
 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Hitta din drömbostad!

RESERVATIONER

Bilder är framtagna digitalt och i ett tidigt skede, avvikelser kan förekomma. I händelse av att information mellan denna broschyr och Bygg- och Rumsbeskrivning skiljer sig åt anses Bygg- och Rumsbeskrivning ha företräde. Föreningen förbehåller sig rätten till ändringar i material och konstruktioner samt att ersätta berörd produkt med likvärdig.

  Intresseanmälan.

  Har du hittat en bostad som du är intresserad av? Skicka en intresseanmälan här, så kontaktar vi dig med mer information. Det kostar ingenting och är inte bindande. Dessutom får du en bra plats i kön.

  Nyfiken på Brf Vistabergshöjden – kontakta våra mäklare.

  Petra Garpefors

  Jens Berg

  Dokument

  Brf Vistabergshöjden

  Hej Fullersta, nu flyttar vi in!

  Vårt nya kvarter växer fram i ett etablerat och omtyckt villaområde. Varje tomt består av ett parhus och ett studiohus med en gemensam infart och parkering. Vilket läge passar dig?

  Köpprocess

  Från bokad lägenhet till nyckel i handen.

  Preloader
  • Förhandsavtal

   När du bestämt vilken bostadsrätt du vill köpa och har klart med finansiering skrivs ett bindande avtal med bostadsrättsföreningen som kallas för förhandsavtal. I avtalet kommer en preliminär tillträdesdag att finnas. Ingen förskottsbetalning behövs.

  • Upplåtelseavtal

   När detta avtal skrivs ska en intygsgiven ekonomisk plan finnas och ett datum för inflyttning. I samband med detta avtal betalas 10% av köpeskillingen. Nu blir du också medlem i föreningen.

  • Besiktning innan du flyttar in

   Innan du flyttar in i ditt nya hem görs en slutbesiktning av en oberoende besiktningsman, så att du är garanterad att din bostad är godkänd vid tillträdet.

  • Slutbetalning

   Senast tre dagar innan du flyttar in ska slutbetalningen skett. Betalningsinstruktioner för detta får du i god tid innan.

  • Tillträde

   På tillträdesdagen kontrolleras att din betalning är gjord och du får kvittera ut dina nycklar till bostaden. Detta sker på plats i området och du kommer att tilldelas en tid. En representant från Solvinkeln Fastigheter och bostadsrätts-föreningen möter upp dig i ditt nya hem och lämnar över din bopärm som innehåller all nödvändig fakta om ditt nya hus.

  • Efter inflytt: Er egen BRF-styrelse sätts samman

   Solvinkeln Fastigheter sätter samman den första styrelsen i bostadsrättsföreningen, en så kallad interimsstyrelse. Denna styrelse förvaltar föreningens intressen i upp till ett år efter godkänd slut-besiktning av fastigheten. Därefter kallas du till en ordinarie stämma där en ny styrelse som består av föreningens medlemmar röstas fram av er boende. Den nya styrelsen tar sedan vid.

  • Två år senare: Garantibesiktning

   Vid denna besiktning granskas eventuella hänskjutna fel som upptäckts under de första två åren. Solvinkeln Fastigheter åtgärdar kostnadsfritt de fel som besiktningsmannen noterar. Besiktningsmannen är givetvis oberoende och certifierad.

  Köpgaranti

  Vi vill att du ska känna dig trygg på resan mot din nya bostad. Förutom att du förstås köper din lägenhet till fast pris har vi även tagit fram en rad garantier och försäkringar som gör att du kan sova gott om natten.

  Om oss

  Solvinkelns grundidé är att bygga attraktiva bostäder till en bra peng. Det gör vi genom att förvärva och utveckla mark i bra lägen till ett rimligt pris.

  Vår historia

  Alla ska ha råd att bo bra.

  Solvinkelns grundidé är att bygga attraktiva bostäder till en bra peng. Det gör vi genom att förvärva och utveckla mark i bra lägen till ett rimligt pris.

  Våra bostäder är arkitektritade, levererade av svenska husleverantörer och byggda av svenska företag – med allt vad det innebär i kvalitet, leverans och hållbarhet.

  Solvinkeln Fastigheter grundades 2019 av ägarna till JWK Redovisning, SH Snickeri och THW Sverige. Tillsammans har vi lång erfarenhet av företagande och entreprenörskap. Men också bred kompetens inom alla områden som är nödvändiga för att genomföra bra byggnationer med leverans i rätt tid.

  Sedan 2013 har vi i nära samarbete med andra aktörer uppfört ca 200 bostäder.

  Vår värdegrund

  Solvinkeln med tre ord.

  Solvinkelns värdeord definierar vår företagskultur, det vi tror på och tycker är viktigt.

  Vår vision

  Det ska vara lätt att leva.

  Vi bygger hem där vi själva vill bo. Hem som gör vardagen bekväm och tillvaron lite enklare. Hem med plats för allt och alla du tycker om. Hem som känns hemma, helt enkelt. Och vi gör det med kvalitet i varje detalj – till ett rimligt pris. Dessutom är din nya bostad byggd på en trygg, ekonomisk grund som gör att du kan sova gott om natten.

  Välkommen hem till det bekymmersfria livet!

  Om oss

  Solvinkelns grundidé är att bygga attraktiva bostäder till en bra peng. Det gör vi genom att förvärva och utveckla mark i bra lägen till ett rimligt pris.

  Vår historia

  Alla ska ha råd att bo bra.

  Solvinkelns grundidé är att bygga attraktiva bostäder till en bra peng. Det gör vi genom att förvärva och utveckla mark i bra lägen till ett rimligt pris.

  Våra bostäder är arkitektritade, levererade av svenska husleverantörer och byggda av svenska företag – med allt vad det innebär i kvalitet, leverans och hållbarhet.

  Solvinkeln Fastigheter grundades 2019 av ägarna till JWK Redovisning, SH Snickeri och THW Sverige. Tillsammans har vi lång erfarenhet av företagande och entreprenörskap. Men också bred kompetens inom alla områden som är nödvändiga för att genomföra bra byggnationer med leverans i rätt tid.

  Sedan 2013 har vi i nära samarbete med andra aktörer uppfört ca 200 bostäder.

  Vår värdegrund

  Solvinkeln med tre ord.

  Solvinkelns värdeord definierar vår företagskultur, det vi tror på och tycker är viktigt.

  Vår vision

  Det ska vara lätt att leva.

  Vi bygger hem där vi själva vill bo. Hem som gör vardagen bekväm och tillvaron lite enklare. Hem med plats för allt och alla du tycker om. Hem som känns hemma, helt enkelt. Och vi gör det med kvalitet i varje detalj – till ett rimligt pris. Dessutom är din nya bostad byggd på en trygg, ekonomisk grund som gör att du kan sova gott om natten.

  Välkommen hem till det bekymmersfria livet!

  Hur kan jag hjälpa dig?

  Hej, jag heter Jihan och är kundansvarig på Solvinkeln. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar. Skicka in din fråga, så svarar jag så fort som möjligt.

  Kontakta mig

   Hur kan jag hjälpa dig?

   Hej, jag heter Jihan och är kundansvarig på Solvinkeln. Jag svarar gärna på dina frågor och funderingar. Skicka in din fråga, så svarar jag så fort som möjligt.

   Kontakta mig

     Intresseanmälan.

     Har du hittat en bostad som du är intresserad av? Skicka en intresseanmälan här, så kontaktar vi dig med mer information. Det kostar ingenting och är inte bindande. Dessutom får du en bra plats i kön.

     keyboard_arrow_up